Just for you.

min fina farbror sa att han ville vara med här, så varför inte liksom :-) förövrigt är jag på bra humör! tjabba!

Wonder.Already gone.


lite av dagen i bilder. åh va jag älskar lov!

Traveler's song.

soft dag, och nu: lejonkungen 2! woho! förövrigt älskar jag min storebror. tjao!

These small hours still remain.


Something beautiful.

umgåts med släkten, ätit, ätit och ätit. kära nån. nej men dagen har varit riktigt bra. nu blir det lejonkungen med mina bröder. men innan, lyssna på den här låten. åh så himla bra!

Again and again.

sitter och lyssnar på since u been gone (klicka här), alltså man blir helt taggad av den typ. haha! nej ni, snart kommer släkten såå tjao!

Julafton.


så var den här dagen också slut ja, hoppas ni haft en bra julafton iaf! men jaa, eftersom att klockan är två nu så måste jag nog sova tror jag, det är ju faktiskt en dag imorn med. tjoho! haha!

God jul.


Trying to get back.

har varit så sjukt seg idag, bara suttit på mitt rum... illa josefine. vilket fall har jag ingenting att säga om ni inte vill att jag ska skriva att det är julafton imorn. däremot tror jag inte någon har missat det meen ändå.

Deep in my soul.

jag är så himla glad! det är massa snö ute, vi är lediga och dagen igår var sjukligt bra. idag åker dessutom jag och pappa till öland för att hämta farmor och farfar. ja, livet är bra!

Remember the time.

jullov och snöö! ååh myspys!!

You'll ask for me.


you smile, i smile.

skulle egentligen till värnamo efter skolan, men eftersom jag fick migrän och sjukt med illamående på bussen gick det inte så bra med den saken. istället fick jag ligga i sängen och sova, ja så kan det också gå. meen nu ska jag inte va ledsen för det, imorn är en ny dag! får jullov dessutom! tjoho!

It's a small crime.

jag hoppade av lycka när jag såg imorse att det kommit lite snö, så himla mysigt. har varit i kyrkan, fotat och ja, haft en underbar dag. nu ska jag hjälpa mamma med lite saker meen här är en låt av damien rice i alla fall, tjabba!

Into the night.

känns som jullov nu trots att vi faktiskt har två skoldagar kvar, hiho. i alla fall så var jag med malin igår och idag har jag bara softat. nu vet ni det, kuul! nu ska jag upp till familjen en stund, puss.

Kent.

klicka här för att komma till min spellista, åhå älska! förövrigt ska jag göra mig i ordning och försöka fota lite nu, var typ tusen år sen sist. tjao!

I'm imagining the words you said.

klicka här för låten, så himla bra! 
förövrigt har dagen varit bra. eng provet gick bra, träffat josef och nu ska jag börja med mitt favoritämne: historia!! (ja jag älskar historia, verkligen" äääääääälskar" historia). jag är i alla fall positiv, och det är ju bra!

When a heart breaks.

sjukt att det bara är en vecka kvar till lov, men fy galet va bra det känns! innan dess ska man bara ha avklarat allt i skolan: eng prov, redovisning i arbetsmiljö, foto, 5 dansuppvisningar, svenska och historia inlämning. nej ni, nu ska jag fortsätta på franska och amerikanska revolutionen. tjao!

klicka här för en låt.

Ellie Goulding.

måste bara börja med: wohoo amanda fondell! och det andra: klicka här för en superfin låt. förövrigt är jag helt slut och ska nog försööka lägga mig hyffsat tidigt. har egentligen ingenting intressant att skriva meen ändå, tjao!