kvälleen

pappa och mina bröder är nu hemma efter 3 veckor i tanzania! fatta vad vi har saknat dom! kvällen har bestått av: massa bilder, mango, godis, mycket prat och lite saker vi har fått av dom. :-)

with some broken words

en låt jag och min bästa vän gjorde för nån vecka sen. jag spelar gitarr och båda sjunger (malin börjar, sen jag) :-)

h&m; söt kofta

tycker denna är väldigt söt, men ganska dyr för att bara va en kofta ändå, tycker jag^^

there's nothing i can say

så skönt med helg, men mindre skönt att jag måste sätta igång med svenskan. veckan har ändå gått sjukt fort, trots allting runt omkring. nu ska jag plugga och sen duscha för att sedan forhoppningsvis va med en snygg brud, mallan! :-)

yummie..

tröja; monki, solglasögon; gina, resten (förutom skorna, skon... haha) från h&m.
ja, jag längtar till sommarn nu! sommarlov, kära nån va skönt det skulle va!

ville bara säga att..

..jag älskar dig min fina vän!

I need you more than ever

om jag fick välja, så skulle jag lätt va med den här bruttan nu. har inte träffats på flera veckor nu. vilket fall blev jag jätteglad när jag såg dig på bussen idag! och på tal om något annat känner mig inte alls taggad på den här veckan, hemsk.

imagine

systeryster på bild.
sovmorgon, skola, pannkakor, plugg, promenad, fruktsallad och tv med lisa. that's it liksom! nej men dagen var faktiskt väldigt bra, vilket jag inte trodde den skulle bli. meen tack för dagen lisa! du är så bra :-)

11:33

första dagen i skolan efter ett underbart skönt lov! efter skolan ska jag i alla fall va med lisa, tagga plugg!!

it's not worth it

är så sjukt trött på allt idag, orkar inte. börjar nog få världens huvudvärk med. och eftersom det är skola imorn så gör inte det saken bättre. dö skola, dö! ge mig sommarlov och jag blir glad.

let the sun shine

linne hm, shorts hm, ringar style by tyra, converse.. snyggt!

Jag som liten

Såhär såg jag ut när jag var 5 år ungefär:
Tro det eller ej men jag var väldigt envis och busig. Tex bet jag mig själv i armen och skyllde på min lillebror. En annan gång så sa mamma åt mig och min lillebror att gå ut och leka (vilket vi inte ville), men när vi var ute så la vi vantarna i en vattenpöl och gick in till mamma och sa att vi var blöta och ville komma in. Smart tips ;) dock trodde hon inte på oss, konstigt nog..
Jag älskade även att ha på mig klänningar och att leka prinsessa. Min dröm va att bli delfinskötare eller sångerska. Minns när någon frågade vad jag ville bli när jag blev stor så sa jag: "jag ska bli sångerska!" haha bestämd tjej det där. Och om det var någon jag bråkade mycket med, var det min lillebror, fick ganska mycket skäll när det gällde honom, stackarn :(

12 olika saker :-)

jag som liten
min familj
gamla foton
min bästa vän
detta får mig att le
det här är jag beroende av
mina rädslor
det här får mig att gråta
min favoritplats
någon jag ser upp till
det här saknar jag
platser jag bott på

vet inte om jag kommer skriva om alla, meen vi får väl se :-)

emma

en bild på mig och emma från i somras. jag saknar dig sötnos!
dagen har förövrigt varit super! åkte in till värnamo med mamma, mormor och syster. gick på stan och lite andra affärer, sen mcdonalds. nu på kvällen va jag i kyrkan och träffade lite folk. nu: sova! :-)

I wonder

äälskar att vakna när man ser att det är blå himmel och sol! nu ska jag göra mig i ordning för sen åker vi till värnamo :-)

impossible

en skjorta jag köpte på ullared, 10 kr! haha jag skojar inte. nu väntar jag vilket fall på mamma som kommer nu tror jag, hunden skäller såå jag chansar på det!^^

maliiin

nu får du faktiskt komma hem! jag saknar dig, bästa vän :(

sötis

så söt är han! vilket fall har jag ganska nyss vaknat och nu ska jag äta frukost. ha en fin dag :-)

19:37

skön dag! har hämtat mormor och mest bara tagit det lugnt, somnade till och med en stund. nej nu ska vi se halv 8 hos mig :-)

don't stand there like you did before

asså, jag äääääääälskar lov. skulle kunna ha det hela tiden :( förövrigt drömde jag att jag var gravid och fick en dotter, fy galet va lättad man blir sen när man vaknar! kära nån. nej nu ska jag gå härifrån! och jusde, mormor kommer idag! :-)

i love you

var som sagt på ullared idag, galet va man blir trött! lägger kanske upp imorn vad jag köpte, om jag orkar.. haha. jo, vi pratade med pappa, markus och simon ikväll! åh, det var så himla roligt! men vilket fall, hoppas ni sover gott och allt sen! :-) btw, min hund snarkar! haha natti!

bubbla

snart åker jag, mamma och johanna till ullared :-) hoppas ni också får en nice dag!

monki; tröja

asså åh, älskar verkligen den här tröjan!! gillar mest den första eller andra. så himla snygga! 300 kr på monki.

en vän

jag var ju med världens bästa lisa igår! vi va ute lite, bakade, spelade gitarr och sjöng och såg på film. lyckad dag vill säga! :-) "men har din färgskärm då?" hahaha!

alla hjärtans dag

hoppas ni får en ruskigt bra dag! själv ska jag njuta av det fina vädret och umgås med mamma och syster.
förövrigt fick jag världens gulligaste frukost på sängen av johanna, hon hade skurit ut hjärtan av mackorna! :-)

en bild

min syster är otroligt söt! det tycker jag verkligen :-)

fika

kladdig muffins, saft och glass! detta åt jag och johanna förut idag :-) snart kommer hon nog hem från kalaset med så då ska jag busa med henne! haha!

syyster

fotade lite med johanna idag eftersom att vädret var så sjuukt fint! galet vad man har saknat solen och den blåa himlen! ikväll blir det vilket fall melodifestivalen med mamma och syster!

snyggt!

tröja monki, shorts hm, ringar style by tyra
skulle ge min högra hand för detta! ..kanske inte, men nästan i alla fall.

en vän jag älskar

jag älskar dig så himla mycket! och jag kommer verkligen sakna dig under lovet. kom ihåg att du är underbart bra och att du är världens sötaste människa. puss på dig!

lillebror

när jag vaknade tänkte jag "åh va skönt med lov! och snart slutar ju markus också :-)!" men sen kom jag på att han och dom andra inte kommer komma hem förrens om över två veckor, blev fett depp. jag saknar dom :(

åh, värme..

satte denna på datorn så jag kan hålla lite koll på min älskade familj nere i tanzania! just nu är det ungefär 28 grader där (hade varit minst 35 grader i skuggan på dagen), såå det är betydligt mycket varmare! ja, här är det cirkus 1 grad. man är ju inte lite avundsjuk heller!

i just want you to know who i am

trots att dagen inte varit alls bra så blev ändå kvällen lyckad, mamma är så rolig, haha! förövrigt kommer jag komma hem vid halv 9 på kvällen imorn ungefär, utbildningsmässa ni vet! tack vare det så är vi lediga på fredag! oh yes! :-)

något jag verkligen saknar

nu har halva min familj och en vän till oss lämnat sverige för att åka till tanzania. finns inte ord som kan förklara hur mycket jag verkligen saknar detta. två år sen och jag tänker lika mycket på det än. de underbaraste ställena på jorden skulle jag säga.
för er som undrar varför inte jag hänger med så är det för att simon gör sitt projektarbete där ute, så pappa hängde med och markus har sparat ihop pengar själv, och dessutom gör han sin prao där ute, tufft! jag har också tänkt att göra mitt projektarbete i trean där ute om allt går som jag vill så att säga.^^ och för er som inte vet så är min pappa uppväxt i lushoto, mycket därför vi åkt ut dit och så.

fantastic four

bilden är från idag :-) nu ska jag sticka från datorn en stund och titta läget där nere. ooom jag inte fastnar vid gitarren här uppe en stund förstås.

it's a beautiful day

fika, stjärtlapp (hah..), härliga vänner, sol och blå himmel! yeah, lyckad dag faktiskt! :-) nu ska jag umgås med the guys i familjen, för snart börjar dom sin resa till stockholm för att sedan åka till tanzania imorgon. avundsjuk? nej, inte alls.. :(

då de inte ser

dagen har varit den sämsta på länge. kom hem, hade huvudvärk, la mig i sängen, grät och sov. vissa dagar är bara för mycket.

Jag blir den du aldrig ser

helgerna går alldeles för fort. meen efter torsdag är det sportlov, så jag överlever! :-) vilket fall är det sjukt att tiden går så fort alltså.. snart är man väl gammal också. nej men ah, sovsött hörrni!

13:55

ska strax iväg och äta hos några med familjen, efter de kanske jag är med malin ifall hon kan :-) förövrigt är det så sjukt skönt att sova ut, yeh!

bästa vän

kan inte ens räkna hur många gånger vi setts efter att jag flyttade, men minns speciellt sommaren 09. allt var så himla perfekt! vädret, allt vi gjorde och att jag bara fick vara med dig :-) du är så himla bra! och vet du? jag ser verkligen fram emot sommaren 2011! vi kommer rocka! för du är bäst!

10 sanningar :-)

Jag hatar, verkligen hatar spel/lekar/tävlingar och sådant.
Jag är väldigt känslig för lukter, om jag tex känner någon lukt på händerna får jag panik och måste tvätta dom.
Jag har älskat darin sen han var med i idol 04.
Jag älskar att få spontana telefonsamtal.
Jag kan nästan aldrig visa att jag är arg framför vänner tex.
Jag älskar att vakna och ser att jag har fått sms.
Jag har väldigt lätt för att sakna olika saker.
Jag älskar surt godis.
Jag är rädd att gå själv när det är mörkt.
Jag blir väldigt lätt stressad.

två bilder från idag

kakor, tårta, saft, mat och nu pepparkakor. haha! fick pepparkakor av paul kote ;) han e så tuff. vilket fall är det ju melodifestivalen ikväll, ooooch på tal om ingenting så ska jag plugga lite matte nu såhär på kvällskvisten. haha...

grattis pappa :-)


It's you

galet va trött jag är! men det hör väl till efter en vecka i skolan, antar jag ;) nej men nu ska jag vilket fall göra mig i ordning för snart ska vi fira pappa som fyller 45! :-)

Fireproof

popcorn, cola och ett härligt gäng med vänner + denna filmen (klicka för att se trailern) en fredagskväll, kan inte bli så mycket bättre! den här låten och videon är verkligen så sjukt fin! typ tårögd. take a look! :-) och hörrni, se filmen!

-

"So I'll stand
With arms high and heart abandoned
In awe of the One who gave it all

So I'll stand
My soul Lord to You surrendered
All I am is Yours"

älskade farfar

bilden är över ett år gammal, men jag tycker han ser så söt ut :-) vilket fall har jag precis kommit hem, och det första jag gör är att byta till mjukiskläder, så nu vet ni det. nej men det är så sjuukt skönt! och nu ni, nu är det helg!

-

vi är så sjukt arga (syns kanske inte på bilden meen så är det). våran samhällslärare är ju inte helt okej. blir ju arg! vilket fall är detta sista lektionen såå vi åker snart hem, då ska vi gråta. nejdå, men aja, himla samhäll.
(lisas långfinger visar i alla fall våra känslor just nu)

I'm here to stay

dagen har varit såååå jobbig. typ inte orkat nånting. och för att jag ska göra den ännu bättre så ska jag ta fram matteboken nu! åhh såå kul! :') ..eller inte.
jusde! jag fick mvg på media provet, det var faktiskt höjdpunkten på hela dagen!

i'll be right beside you

sitter i skolan just nu och önskar att dagen kunde ta slut så man får åka hem. har nyss haft dans och det gick väl inte sådär överdriver bra, jag suger. dessutom så känner jag mer för att sitta hemma och spela gitarr eller se film. yes, that's my day! :-D

Marianas Trench - Beside you

lyssna, njut! :-)

don't let go

en bild från i söndags.
skolan var verkligen ovärd idag. hade en lektion som började halv två, innan det hade vi bara information om valen till tvåan och lunch (både engelskan och svenskan var inställd). hade lika gärna kunnat stanna hemma.. haha nej men faktiskt väldigt onödigt. ska vilket fall plugga på engelskan snart och bara ta det lugnt, helt trött.