Lillebror.

och däär var fjortisen i familjen borta, hiho grattis lillebror!

Falling to pieces.

historia prov: cheeeck. nu ska jag ut och gå, prata med jossan i tele och sen se bonde söker fruu. imorn är det dans som gäller. tjihooo!

I miss you.


Next to you.

nu: värnamo! woho storstan haha...

Notbroken.

magont hela eftermiddagen, sovit i fyra timmar och känner mig helt borta. jag, mamma och syster hade egentligen tänkt åka till värnamo men vet inte vad som hände med mig, fick så sjukt ont i magen. har inte haft så ont sen jag tog bort blindtarmen. inte min dag om man säger så. men ja, ha en bra kväll! 

klicka här för en låt.

Until the end.

mysig kväll. nu återstår bara sömnen och hoppas på en bra morgondag, hiho. slutar ju 11.50 så vad mer behöver jag säga? superduper. nej ni, ha det braa!

The Fray.

vaknade imorse och skulle stänga av alarmet på mobilen, men nej då hade mobilen hängt sig, igen. får skicka in den, igen. super kul. vilket fall är jag trött och vädret är inte alls på topp, men för att inte klaga mer så slutar jag nog att skriva nu, hiho. klicka på bilden för låten. tjao!

I can't describe where I am now.

sitter här och lyssnar på björn skifs tack vare lisa! haha fatta grym han är! förövrigt är det sjukt va timmarna efter skolan går fort.. fritiden liksom, bara hej och hejdå ungefär. nej men livet är rätt bra ändå, jag lever och mår bra. that's it!

Dom andra.

tänkte precis skriva att min lillebror snart kommer hem från stockholm, och dåå knackar det på min dörr så är det han. gladis! nu ska jag strax bort så ha en bra kväll hörrni! här får ni en låt av kent med, tjao!

And I wish you were here.

sitter i källaren och tittar ut genom fönstret, solen tittar ju fram nu! åh jag har saknat den! vilket fall ska jag ta min vän hunden och gå ut en stund. ha en fin dag!^^

Everlasting.

Stronger.

den här skivan har gått om och om hela veckan, sjukligt bra! såå ni som gillar henne klickar här.

What doesn't kill you.

kom hem från värnamo för en stund sen. övningskörde, gick lite på stan och så handlade vi lite annat med. jaha ni, jag säger bara en sak: dumma kullerbyttor. annars har dagen varit riktigt bra! tjao!
klicka här för en låt.

Before the worst.

känns som jag suttit här och att kvällen aldrig tar slut, var till och med nära att gå och lägga mig runt sju.. och hur sjukt är inte det? haha nej men det är väl skönt. förövrigt kan ni klicka på bilden och komma till min underbara the script playlist. förutom detta har jag inte mycket mer att säga, så tjao!

A twist in my story.

underbara lov, jag älskar dig. vi ses snart igen, buhu. sitter här och njuter av dom sista timmarna av ledighet, lyssnar på secondhand serenade och tittar igenom lite bilder. förövrigt har ni en playlist här me dom ifall ni vill lyssna.

Shine your light on me.

promenad i fint väder, fotat, spelat lite gitarr, umgåts med fin familj och mått allmänt bra. bra dag! men eftersom jag ska upp vid åtta imorn är det nog dags att säga hello to the bed så att säga. förövrigt hittade jag en väldigt fin låt på piano, här.

En vanlig dag.


min dag i bilder, inte så mycket mer att säga förutom att den varit väldigt bra hittills.^^

Exit wounds.

lov är nog bland det bästa som uppfunnits, så himla skööönt! mamma och pappa är i israel, storebror är hemma och mormor är här. jaha ni, idag tänker jag tvinga fram solen om den inte kommer fram snart. can somebody help me? ha en fin dag hörrni! 

Klicka här för en låt.

Ny design.

Tryck f5 om ni inte ser!