Grattis storebror.


hoppas du får en jättefin dag! jag älskar dig så himla mycket!

Blue skies.

älskade syster! vakande imorse och tänkte "varför ringer klockan nu? det är ju lördag.." sen pustade jag ut och tänkte om "nej justja det är ju bara torsdag.." kul. förövrigt har jag precis tittat klart på the resident, innan det one tree hill och nu ska jag spela lite gitarr. hoppas ni får en fin kväll!

Rain over me.


Lighters.


upp halv 6, skola, planera idrottslektion, hem, planering, cellgrupp och nu hemma för att snart sova och sen upp igen vid 6. haha vilken liv ändå! innan jag ska upp till min familj för att va social kan jag dela med mig av en låt här. tjao!

My heart is refusing me.

bruuuushaan! jani, då var måndag avklarad. snart onsdag, sen fredag och helg. och inte långt därefter måndag, igen. nej men just nu sitter jag här och gör.. ungefär ingenting hiho. sooft! här får ni en fin låt^^

Kisse.


Pink.


en underbar dag

hade bara två lektioner innan vi slutade pga inställd lektion. sen blev det pizza o promenix i det sjukt härliga vädret med underbara vänner. + att jag pratat i tele med världens bästa josefin. alltså ååh, underbara dag!

Blomma


You won't be lonley.


I love you.

nytt objektiv(!), hyfsat bra väder, gitarr, fotat + mormor och två syskon. sjukt härlig helg! däremot börjar jag känna mig förkyld vilket inte är lika skönt, meen jag ska inte klaga.. andra har det värre. förövrigt sitter jag och lyssnar på den här låten som lisa la up, sååå bra! jo, jag lägger upp bilder från idag imorn, natti!

little brother

helt sjukt va seg man kan vara, har sovit hur mycket som helst men är ändå så himla trött. men för att se det positivt så är det heeelg, underbart minst sagt. nej nu blir det fika så tjao!

åååh kärleek.

makroobjektivet är nu mitt! ååh jag är så sjuukt himla glad!! tack att du hjälpt mig pappi,
och tack till min kusin som hämtade det! ni är bäst!^^

ville bara säga att:

jag saknar dig verkligen, bästa vän.

It's all in my head.

trött, ont i huvet men ändå så sjuukt glad över att vi inte har något plugg för tillfället. guuld! förövrigt har jag nyss sett ensam mamma söker och nu väntar jag på mallan! naae inte så mycket mer med det, hoho^^

Let me in.

sitter här och lyssnar på musik, haft en bra dag, ätit god mat och nu tänkte jag spela lite gitarr trots min trötthet, hiho. livet är rätt bra ibland ändå. förövrigt känns det som att morgondagen också kommer bli bra, känner det på mig. WIHOO!^^

We're the perfect two.

sovit i 12 timmar, vaknade med migrän, nu sitter jag här och tittar ut i det fina vädret. men innan jag går ut ska jag göra mig i ordning, plugga lite historia och ja, njuta av att vara ledig. tjabba!