JUMP.

en bild av alla 334 vi tog idag, hoho^^ vilket fall sitter jag här och ska precis börja plugga på historian. sen blir det en promenix med mammsen och mys samtidigt som idol. + att lillebror kommer hem ikväll efter att inte ha träffats på en vecka. tjohoo!

some pics.

lite bilder från skolan^^ nu blir det idol efter allt pluggeliplugg!

When I'm with you.

alltså himlen är såååå blå! och solen skiner! ooch jag sitter inne och pluggar? kära nån det är nästan skam. vilket fall ser jag fram emot morgondagen^^ två timmars dans och sen en heldag i fotostudion! wohoo! nej ni, nu väntar historian! tjao!

11:46


just nu

ska iväg och leka med lite barn på vår ungdomsgård nu, senare blir det nog idol eller något sådant. peace!^^

My favorite part of the story.

två lektioner och slutade vid 12, flummat med kalle, ätit på bambu, gått promenad med familjen och sen sett film (soul surfer liiisa), spelat gitarr och ätit våfflor. dagen har minst sagt varit riktigt bra!^^

We are one.

vaknade med ett glatt humör och tänkte "idag ska jag vara positiv heela dagen!". ja, vi skulle haft friluftsdag med promenad och kanotpaddling idag, men det slutade med ett gäng sura, ofräscha och trötta elever och en bussresa hem efter två lektioner. sen när jag kommit hem gick jag och la mig vid två och vaknade halv sex. där va den dagen borta, typ. haha! nu ska jag dricka te och se bonde söker fru med mammsen! tjaaoo!

Call my name

hoho choklad♥ har nyss sett ensam mamma söker, ätit och nu ska jag iväg till kyrkan. inte så mycket mer med det förutom att jag måste byta om och ska vara där om fem min, bra tjej! meen först, en låt! tjao!

For blue skies.

skola-hem-promenad-övningskört-idol. ungefär så ja! imorn har jag förövrigt sovmorgon till kl 7! haha så himla skönt! + att vi har friluftsdag på onsdag, slutar kl 12 på torsdag och studiedag på fredag. nice!^^ och förresten! grattis till mamma och pappa som varit gifta i över 20 år nu! :-)

saknad.


For those who can't

har suttit i typ två minuter och skrivit, suddat ut, skrivit och suddat ut.. hur ska man börja när man inte har så mycket vettigt att säga? haha. men ja, har klippt gräs, fotat, kört lite bil, vart i kyrkan och haft en bra dag helt enkelt. nu ska jag se one tree hill och sen sova.^^

Ready

it's friday, friday.. slår vad om att alla kommer börjar sjunga på den nu, right? hoho jao! men tjena! dagen har varit sjukt soft och riktigt bra hittills! hade bara dans och foto^^ förövrigt är solen framme för en gångs skull ..och jag sitter inne. pallar inte! haha tjao!

Hanna

sitter i skolan med en söt vän, snart lunch, svenska och sen hemåt! tjoooo!

Alive

bilden togs på fotolektionen i fredags, sjukt rolig dag! förövrigt har jag nyss gjort cornflakeskakor (ser du kalle?! :D) och nu ska jag plugga lite. ikväll kommer halva min familj hem igen, och om ni undrar har dom varit i stockholm. skooooj! tjao!

As I lay me down

"du samvetet, är jag död?" ja, det kan man ju nästan fråga sig. man kan väl säga att jag haft en så kallad bloggpaus, inte orkat bry mig höhö. VILKET FALL HEEJ! haha! har i alla fall hänt en hel del sen jag skrev något sist. simon har flyttat, lillasyster har döpt sig, mormor farmor och farfar har varit här, har bytt rum, varit på ullared, skolan har börjat, har varit i stockholm och hälsat på simon ooch nu sitter jag här!^^