Crossing the bridge.If I could just hold you.


har kommit hem efter en underbar helg på öland. övningskört, umgåts med bror och pappa, gått vid vattnet, fått två getingstick(!), haft filmkvällar och sådant som hör till. ja, jag känner mig rätt glad iaf. nu ska jag sova, tjao!

If we dare to believe.

åh, älskade sommar.. meen nu är det i alla fall helg eftersom att vi är lediga imorn. däremot ska jag upp vääldigt tidigt, så det är nog dags att sova nu tror jag. öland nästa!

Every breath.


No reasons why.

fick sovmorgon till kl 7 idag, haha så himla skönt! förövrigt har jag ingenting mer att säga såå nu går jag och lägger mig. imorgon ska jag vakna upp pigg tänkte jag (haha lycka till).

I swear that I'll help you believe.

en ny vecka var det nu jaa, den ska bli bra. jag ska försöka vara positiv.. har så sjukt mycket i huvudet bara, meen det ska väl gå ändå. förövrigt så pratade vi om rättstavning och annat sådant på svenska lektionen idag, då slog det mig att jag kanske borde börja skriva med stora bokstäver här.. men det får bli någon annan gång. nu ska jag plugga och sen spela gitarr. tjoooo!

Pick up the pieces.

ååh fatta va fint det varit ute idag! massa snö, sol, blå himmel... underbart. har varit helt lycklig. haha! men pga att jag satt och spelade gitarr nu har jag spräckt min rutin om att lägga mig kl 10 då det är skola dagen efter. illa. hm, tror jag ska sova nu.

When the stars go blue.Na Na Na.

funderar starkt på varför jag inte ligger i sängen.. är så himla trött. haha! vilket fall har dagen varit lång och braa. har varit med josef och sen så har det ju kommit massa snö! vet inte vad jag tycker om det däremot.. men jaa, om ni inte har något annat för er kan ni klicka här för en låt. tjao!

Don't leave me alone.

åh vilken underbar daag. sovit ut, vaknat till underbart väder, varit ute och gått, spelat gitarr, fotat och umgåts med min fina vän kalle. nu ska jag sova! tjoho!

ny header, klicka f5 om ni inte ser.

Take a breath, just breathe.

värme, solnedgångar, promenader, grönt gräs, lycka. öland.

Things I'd never do

ska snart träffa malin en stund, det blir det bästa på hela dagen. förövrigt vill jag inte ta ner min ljusstake, den är så mysig.. tror den får va kvar ett tag till trots att julen är över, haha. nej, nu ska jag spela gitarr och försöka bli på bättre humör. tjao!

Little wonders

önskar så att helgerna kunde gå långsamt, skolan är ju inte något vidare. meen i alla fall var helgen väldigt bra! hann träffa både emma och josef, va i värnamo, sen gick jag igenom en mindre rolig händelse som jag inte tänker nämna här haha + att det var fint väder också. greeat! :-)

-


Baby blue eyes

älskar vädret, älskar helg. nu ska jag övningsköra till värnamo, sen va med min fina vän emma.
klicka här för en låt.

I need you.

satte precis på en låt med the script, åh jag bara log. så himla bra! förövigt var familjen och åt hos några nu ikväll, annars har jag spelat in, sett film och varit glad över att det är helg. sköööööönt. jo, jag kan ju dela med mig av låten jag nämnde, klicka här.

So easy to get lost inside.

med huvudvärk går jag nu och lägger mig efter en väldigt bra dag med josef. imorn ska man ju trots allt orka gå upp kl 6, jaa verkligheten börjar. tjohoooo!

Om du var här.

ja ni, här sitter jag och hostar... är helt snuvig också. men jag är glad ändå, jag har det väldigt bra trots allt. förövrigt har jag inte en ny mobil, min är på lagning (för tredje gången) såå jag har pappas ett tag. nu ska jag gå och se vad mina bröder hittar på. tjao! 
klicka på bilden för att komma till låten.

Searching for forever.

jag älskar er, finaste bröder. ja, där var klockan redan över ett. har funderat på att vända tillbaka dygnet men jag antar att det inte går särskillt bra. meen det är ju faktiskt fortfarande lov så jaa :-)

ny header, klicka f5 om ni inte ser.

Somebody will find you.

har nyss kommit hem efter att ha ätit hos några, o snart kommer tre familjemedlemmar hem efter en tripp på öland. ja så är det! jo, i brist på annat kan ni klicka här och lyssna. grym kille! :-)

UNITE12.

fy gaaaaaaalet vilken kväll! bästa slutet, bästa början.