Glädje

Lite shopping, promenad med fotograferiiiing, massa prat och massa kramisar. Underbar dag med en underbart fin kusin. Jag älskar dig!

747

Idag är det lördag, och jag vaknade 07.14 om man ska vara exakt. Istället för att somna om läste jag körkortsteori i en timma, har även sett klart ett avsnitt av Top model och nu ska jag gå ut och gå. haha vilken morgon! Jo, om sisådär tre timmar får jag också träffa min efterlängtade kusin. Kramis!

-


Pluttis

Underbart med bara tre lektioner, sluta kvart i ett och att det dessutom är sol. Har precis pluggelipluggat och nu blir det nog en promenix för att sen pluggeliplugga lite mer. tjo!

Prinsess

Prinsesstårtan stod framme när jag kom hem, ibland är det bra att någon fyller år. Har även varit ute på mossen och gått med min familj. Nu ska jag upp och se Sveriges mästerkock, finaal! tjoo!

999

Har inte så mycket att säga om min dag eller någonting annat, men det jag kan säga är att jag har ny design. Så om ni inte skulle se den kan ni uppdatera sidan genom F5. Förövrigt får det häär får avsluta mitt inlägg. Åh, kärlek till tusenmiljoner.♥

Busigt.

Min syster har två söta hamstrar, tyvärr tillbringar dom sin mesta tid i deras bur.. Meen idag var dagen dom fick se solljuset!

Solmys

Underbart väder, fin familj och en kamera så var dagen räddad. Jag så älskar soleeen och den blåa himlen! Underbart.

Learning to breathe.

Solig dag med både bowling och glass. Däremot var ju bowlingen inget positivt, haha men ändå. Nu ska jag fortsätta plugga en stund, men innan tänkte jag bara säga att jag har en väldigt fin vän. Emma heter hon, en väldigt söt prick.

En bra dag

Idag har jag vaknat med ett leende, varit i skolan, njutit av vädret och kommit hem till en fin familj. Ibland måste man må dåligt för att uppskatta saker mer. Nu ska jag se Sveriges mästerkock och njuta av en stund av ledighet utan plugg. Tjo!

Fransis

En bild på min fina vän, saknar dig! Förövrigt sitter jag här och skulle helst av allt vilja sova. Annars ska jag snart åka till värnamo för att gå på riskettan med lisa, kommer hem vid nio och då är det ju typ läggdags, haha! Så sovgott då!

Amaranthine.

Foto: Eszter Simone
Idag är det onsdag, och konstigt nog har dagen varit jättebra. Bra väder, bra humör, bra skoldag och så träffade jag Josef en stund. Nu ska jag plugga lite och sen ikväll blir det mästerkockeen. Förövrigt så kan ni klicka här för en sjukligt fin låt. tjing!

Sooligt.

Sjungit i kyrkan med mallis, promenad med mamma och bror, spelar gitarr och fotat. Dessutom sol, blå himmel och massor av vårkänslor. Sjukligt bra dag!

Sober.

Foto: Marit Solblad
Har legat sjuk i feber och fruktansvärd halsont sen i tisdags, men idag har jag mått så mycket bättre. Har städat rummet, pluggat teori och spelat gitarr dessutom. Känns som jag vaknat till liv nu, haha! Kan inte ens räkna hur många timmar jag sovit i veckan.. Men vet ni vad? Det är melodifestivalen nu! Heja Loreen!

Framför kameran.

Foto: Marit Solblad

Åhå.

Pappa hade fixat jordgubbar idag, rätt bra smak han har ändå! förövrigt ska jag nu ut och övningsköra, tagga tagga! Jo, om ni vill ha något att lyssna på, så klicka här. Tja!

Misse.

Idag har jag hunnit med mycket: städat, pluggat teori och massa andra saker. Juste, det var det jag skulle göra som jag aldrig hann (orkade). Det får väl bli någon annan gång.. För nu ska jag sova. Tjo!

Two months.

Foto: Marit Solblad
Diggi-diggi-diggi-ding-ding-ding, här glider kingen in.. den sätter sig på hjärnan alltså. Men vilket fall tänkte jag nu sova efter att ha kommit hem från Josef. Förövrigt har vi varit tillsammans i två månader idag, puss!

Två underbara veckor.

Dessa bilder sammanfattar mina två veckor uppe i Sollentuna. Tack till Eszter och Marit för att jag fick vara hos er, har haft så sjukligt roligt!! Likadant Simon och Josefin, tack sötisar! Ni alla har gjort mig så himla glad!

Euphoria.

Sista kvällen med jossan här, imorn går vi skilda vägar. Helt sjukt va bra vi har haft det! Men i alla fall, nu ska vi se hipp hipp hora (igen), äta ballerina och snacka hela natten lång. Kramis!

Bubbla.

Ännu en dag uppe i Sollentuna med min bästis. Ska strax ner till centrum och hitta ett par skor till jossan, hennes är gaaanska trasiga. Sen hade vi tänkt att städa, se på film och njuta av livet helt enkelt. tjabba!