Höstlov

Har idag varit i skolan, gått en långpromenad i solen med mamma och mormor, köpt godis och beställt en tågbiljett till Kristinehamn. Har inte varit där på nästan 9 månader tror jag meen imorgon åker jag! Ikväll ska jag hinna packa, se x-factor och hämta min efterlängtade storebror på stationen. Underbara höstlov! Ny tröja från BikBok.

En dag i Oktober

Ett gäng bilder från igår när jag och Emma fotade. Sjukt bra ljus, dimma och en fin höstdag helt enkelt. 

För att se hennes bilder kan ni klicka här.

Resultat

Satte upp mina förstoringar på hyllan jag har i mitt rum (länk) och även lite av bilderna på dörren. Har väldigt många andra bilder som inte kommer få komma upp än, meen man kan ju alltid byta ut sen framöver. :-)

En höstdag

Det hade blivit höst på vår favoritplats med, sist vi var där såg det ut -> såhär. Så, häromkring har vi varit nästan hela dagen och på kvällen åt vi grillat hemma hos henne. Härlig lördag! :-)

Emma

 Min fina vän som alltid är så söt. Länk ->

Tavla

Här är förstoringen jag framkallade här om veckan, köpte till ramen och nu sitter den också uppe på väggen. Tycker det är roligt att ha bilder man tagit själv, så jag blev faktiskt nöjd. Lägger upp de andra bilderna någon annan gång. :-)

Drömmer

Just nu sitter jag här och drömmer mig tillbaka till sommaren. Ge mig värme och fina sommarkvällar. Åh, ta mig tillbaka!♥

Min fina

Min fina kisse♥ Klockan är bara halv tio och jag har redan hunnit äta frukost och varit ute på en promenad med pappa, så går det när man är trött om kvällarna.  :-)

Helg

Äntligen fredag och heelg! ♥ Är dessutom ledig på måndag, så himla skönt! Tröja från Gina.

Lite rosa i skogen

Fick äntligen tid att gå ut och fota idag, åh va jag har saknar det. Känns som det var jättelänge sen! Dessutom var vädret på topp. :-)

Trött kisse

Åh han är så söt min kisse. Däremot fick jag ett tio centimeter långt rivmärke på handen igår när jag busade med honom, så har varit halvt förlamad hela dagen haha. Vilket fall har min storebror kommit hem idag så det lär bli en bra helg! :-)

Framkallat

Nu har äntligen alla mina framkallningar kommit. Massa mindre bilder och även lite förstoringar, så nu ska det inte bli lika tomt i mitt rum. :-) Förövrigt är Fuji direkt det absolut bästa att framkalla ifrån, massor av erbjudanden och snabb leverans!

Blommigt

Linne och armband/H&M, väst/Gina. Nu ska jag snart se x-factor!

Rosa tröja

Haft en bra helg, en bra dag och förmodligen ska jag få en skön natt nu med. Har också insett att det faktiskt är rätt kallt nu, så jag inhandlade en tröja i helgen. Från Gina på halva priset dessutom, 149kr.