Can't go back now

det är heeelg! underbart! trots att veckan har varit sjukt slapp så längtar man ju bara efter ledighet.. ooch snart är det ju somamrlov med^^ jani, har precis övingskört och nu ska jag nog försöka göra någonting med mitt liv istället för att sitta här.. tjao!

I'll always be around

efter att jag kommit hem igår sov jag i 3.5 timmar, idag sov jag 2 timmar, varför så trött? känner mig dessutom nästan sjuk.. aja, vädret är fortfarande på topp, något att glädja sig åt. right?^^

Stronger

efter en lektion åkte jag hem, va dessutom dans^^ så nu sitter jag här och är ungefär halvt död. tror jag somnar snart, haha. hoppas ni har en bra dag!! :-)

Promise me

första dagen i skolan efter ett underbaart lov! den började ju rätt kul i alla fall.. right lisa? haha dör! nej men har precis kommit in efter en lång promenad med lillebror bland annat. justja, åkte till värnamo och shoppade lite efter skolan. inte så mycket mer med det, här har ni en låt också! haha tjao!

Happiness

träffade emelie en stund sådär på dagen, vi fikade och snackade, tog kort och skrattade. rimmade inte det där lite? höhö. det jag vill säga med det här är att min vän är sjukt bra! och att jag verkligeen måste sova nu, och jag tänker inte förstöra inlägget med att säga att det är sk*la imorn, natti!

Tell me it's not over

åh jag saknar min fina syster, och min bror! jahani, jag har nyss varit ute och gått med mamma och pappa, fikat och fotat lite. senare ska jag va med emelie! sista dagen av lovet idag.. men det tänker jag inte på. nope. tjao!

Leaving home

var som sagt i jönköping igår. lite shopping och sen till kusinerna, fick tag i en ny mobil med^^ och alltså, det känns verkligen som sommarlov.. titta bara ut (okej kanske inte nu eftersom det är mörkt..), det har ju varit soligt och varmt heela veckan!

You can't stand beside me

nyss vaknat och nu ska jag göra mig i ordning för att åka till jönköping. ska först gå lite på a6 och sen till kusinerna i tenhult^^ hoppas ni får en bra dag! :-D

Beautiful like you

fyra bilder från när jag, mamma och pappa va ute och gick. snacka om fint väder och fint ställe.. underbart. ha en fin kväll hörrni!

weightless

sjöng i kyrkan med malin på mötet ikväll, sen träffade jag emelie. satt och snackade en lång stund bland alla grodor som simmade förbi.. + de läskiga gubbarna. ska i alla fall va med lillebruur nu så tjao!^^

follow through

jag älskar dig så sjukt mycket bästa vän!
efter att jag kommit hem från igår öland så kom mallan hit och sov över^^ vi såg sveriges mästerkock (LOUISE VANN!!), sjöng och såg film. ikväll ska vi sjunga i kyrkan. tjaoo!

It goes on and on

en bild jag tog på vår hund igår. haha det är så himla svårt att få henne se in i kameran, hon tittar bort heela tiden. vilket fall skulle vi åka till borgholm med familjen och äta pizza idag. men när vi kom dit var nästan allt stängt, tillslut hittade vi en pizzeria och galet va god den va! solnedgång efter det också. imorn åker vi hem.. kul..

Searching for a reason

en bild från igårkväll. fatta va fina solnedgångarna är här! älskar verkligen öland. meen för att inte sova bort hela dagen imorn ska jag sova nu. drömde förövrigt inatt att en björn jagade mig och mina vänner i skogen.. så läskigt. men jao, natti!

What about now?

dagen: läst i solen, cyklat, chokladpudding, grillat, varit vid raukarna och samtidigt umgåts med familjen. hur bra på en skala är inte det? :-) livet leker! är så sjukt glad över det fina vädret, lovet och våren! hoppas ni har det bra ni med!^^

Second chance

det är sol och blå himmel och blommor alla är glada och ja, det är våår. ska strax iväg och fika med familjen hos faster. alltså, fattar ni vad skönt det är med lov. håller ni inte med?! haha jaja, klicka här. tjing tjong!

jag älskar dig farfar.

vaknade av mina bröder förut, blev rätt sur eftersom jag drömde om Orlando Bloom, suck. haha! meen vädret är på ju topp i alla fall! och det är ju lov, vilket gör saken ännu bättre! ha en fin dag!^^
lyssna på den här om ni vill!

på öland

åkte till öland igårkväll, så nu sitter jag och familjen hemma hos farmor och farfar. riktigt fint väder ute nu med ju! jo, när jag vaknade på morgonen blev jag förvånad över att jag inte sov hemma, och att det inte var sommar. var så säker på att det var sommarlov. haha! ha det nice, och njut av dagen hörrni! :-)

I guess this is goodbye

seg dag, seg tjej. jag är trött, behöver verkligen lov känner jag. däremot är det fint väder, vilket får mig på foto-humör, hej kameran och solen, bye datorn!^^

one by one

börjar få ont i halsen och jag är helt trött i kroppen, om jag blir sjuk nu till lovet blir jag deprimerad. något positivt är att solen tittar fram lite nu! det kanske blir fint imorn till och med? :-D och jo, dagen igår var meningslös. typ som jag och lisa sa "när man är trött blir man surig och ledsen för ingenting" och om nån tex säger "det blir falukorv idag" så gråter man, hahah i alla fall lisa. nej men dagen har faktiskt varit bra, har skrattat så sjukt mycket. ooch, snart är det lov!^^

I don't wanna let go

känns som min katt undrar vad jag håller på med.. ja ni, pluggtisdag. har gjort endel på datakunskapen, men känns inte som jag kommit nånstans ändå. skulle kunna somna vilken sekund som helst..! åh kära nån, ska nog ut och gå en kortis så jag piggnar till liite i alla fall.. tjao!

And you're the one to blame

sitter och väntar på engelskan, känns skönt för vi ska bara se film. sen är det svenska prov som gäller, så skönt att få det gjort! vilket fall har jag hört att det ska regna idag, vad är det för skit snack? :(
bilden är i alla fall tagen igår på store mosse. ha en fin dag, i regnet... nejdå.

ni är bland det bästa jag har

åkte med mina bröder och gick vid store mosse en stund, det är verkligen så sjukt mysigt där! dagen har förövrigt varit super! har hunnit göra endel på samhällen med lisa, fotat, spelat gitarr och annat. bra och lång dag! perfekt!^^

Maybe I'm dreaming

det är rätt sjukt ändå att det är lov nästa vecka, har ett prov och två inlämningar som måste bli klara och sen kan man ta det lugnt! så sjuuuuukt skönt ska det bli! förövrigt känns det som tisdag idag.. hm, men nej det är måndag. nu ska jag plugga lite! men tryck på bilden för en låt :-)

Varje gång du möter min blick

en bild på lillasyster jag tog förut idag. åh fy galet va skönt det är med fint väder och heeeelg. skulle gärna ha det hela veckan ut.. men jaa, om ett tag ska vi i alla fall åka och fika hos några vänner.^^
får sommarkänslor av den här låten, så lyssna om du vill! :-)

I'm walking on sunshine

alltså fattar ni att det är vår nu eller?! :-D helt överlycklig! vårjacka, sol, blå himmel och fågelkvitter. åh! vilket fall var jag ju i ullared igår, och galeet va folk det var! sick. nej ni, nu ska jag plugga svenska och sen gå ut till min vän solen!

Rebecca Blackman - Wolf

sjukt fin låt!

I'm falling to pieces

älskar när man vaknar och tittar ut och ser att det är fint väder, blå himmel och sol. bland det bästa som finns! ska åka till ullared idag, så hoppas ni får en bra dag! och alltså, det är verkligen jäättefint väder!! :-D

Chasing Liberty

såg precis "Chasing Liberty", och åh vilken fin film. älskar mandy moore, och killen i filmen va så himla söt. här är trailern om ni vill se! :-) sovsött!

I need you in my life

popcornen är klara och tv:n på talang! men jag blir så sur på bert när han säger att folk har jättefula kläder och saknar personlighet, dum gubbe. vilket fall va jag ute och fota lite idag, blå himmel och sol var det i alla fall! :-)

I was so excited that I couldn't believe

känns så sjuukt skönt med helg nu! tror nog att alla håller med, right? dessutom är det fint väder. + att mamma har gjort blåbärspaj! bra start på troligtvis en bra helg!^^ njut av solen så länge den är framme hörrni! (om ni nu har någon)

I can't turn back time

ligger i sängen och tänker på allt plugg, svenska provet tex. orkar inte ens öppna boken, hur illa är inte det? förövrigt är det typ storm ute, blåser som bara den! deprimerad tjej, haha. nej ni, lyssna på den här låten, hittade den på hannas blogg. tjao!^^

Had it all

klara bengtssoon, heeej :-D haha! nej men jag har övningskört till värnamo, runt i värnamo, och hem från värnamo. gick riktigt bra tycker jag! har även försökt att plugga, kan ni gissa hur det gick? nej det går vi inte in på. hoppas ni får sova gott sen i alla fall, hoho^^

Living proof

tänkte skriva att vi snart får lov, på fredag nästa vecka då skolan är slut. men sen säger kalle och lisa att det börjar på måndag eftersom det är är helg och allt innan, haha det är ju fortfarande lov då.. tycker jag :( jaaja, engelskan börjar snart så ha en bra dag ni där ute! jusde, klicka på bilden om ni känner för det!^^

I'll see you someday

har hjälpt min storebror med sitt skolarbete sen jag kom hem ungefär, filmat och massa sånt. vilket faall har jag mitt roliga kvar. plugget, de som alla älskar liksom, även jag *hooooooost*. nej hörrni, tjaoo!

Knowing that things aint right

solen har äntligeen tittat fram lite idag! tycker det kan bli lite varmare också!^^ vilket fall är jag hemma och ligger i sängen, tittar på film och äter godis. nej inte ritkigt. men hade kunnat.. om jag hade varit sjuk, vilket jag inte är. höhö. nevars, byye!

Daughtry - September

klicka ovan för att lyssna! :-)

I don't want this to be the end

klara har åkt hem, och jag saknar henne redan.. åh, jag älskar dig! vilket fall har helgen varit så sjukt bra!
har bestått av: klara, myskväll, stan, folk och andrew peterson + massa annat roligt. kunde alltså inte haft en bättre helg!

just nu

klara är häääär! och nu drar vi till värnamo i det "fina" vädret! tjao! :-D