just nu

hallå där! det var ett tag sen.. nej men här sitter jag nu med min älskade syster. ska ut en sväng nu så tjabaa!

All of voices of the wind


Om ni tittar på första och andra bilden ser ni att det är en udde låångt där borta? vårt mål var att gå ända dit såå på den sista bilden ser ni att mina galna bröder har badat för att nå slutet. Det tog lite över tre timmar så ja, man kan väl säga att detta var kvällens äventyr!

A light shining through

en bild från igår. jo men vet ni? vädret suger :-D antar att det gör det hos dig med? eller? vilket faall sitter jag fortfarande oduschad i pyjamas, fast det är väl så det ska vara en sån här dag. meen nu ska jag äta och hoppas på att vädret spricker upp, tjaoo!

It sounds like a whisperkvällen i bilder, inte så mycket mer att säga.

jaooo

seriös tjej, jaoo! förövrigt får vi snart hit lite folk som ska äta här ooch nu måste jag gå och göra sallad! haha bara så ni vet liksom. men ha en as bra dag! tjabbaa!

Come home

packat, åkt bil, ätit mcflurry, upplevt gamla minnen med mina bröder och ja, nu är vi helt enkelt på öland! sjukt härlig dag! jo, vi åkte förbi vårt gamla hus här på öland och så gick vi till lekparken vi alltid var vid då vi var små. minst sagt nostalgi på hög nivå! hoho! nejni, klockan tickar.. hello bed!

Norge

sjuka människa. vart är världen påväg egentligen?

I'll follow you

åh men hej, det var ett tag sen. typ. neej men vet ni vad? idag gick jag upp kl 8, målade mormors fönster, åkte till kristinehamn med min familj, fikade och åt mat hos några och så skärgården, och sen hem! one tree hill har det också blivit och nu ska jag sova! what a wonderful day!

muuuusic

tänkte bara ge er en playlist med lite av the script! såå klicka här om ni vill! förutom det kan jag säga att... det inte finns så mycket mer att säga, förutom att vädret är skumt och att vi har varit morfars fina grav och dessutom gjort lite annan nytta! men ja, ha det bäst hörrni! :-)

Klara

sov över hos bästa klara inatt, sen hämtade min familj mig och nu sitter jag hemma hos mormor i säffle. lyssnar på the script och måste bara säga att dom är så sjuukligt bra! faast tänkte egentligen säga att jag haft det så sjuukligt bra i kristinehamn. tack ni som gjort dagarna bäst! ni är bäst!!

Hard believer


heeej sitter här på mallorca och solar och har det underbart. josefin badar i poolen bredvid och vill att jag ska komma nu, såå ni får ha det bäst! nej men höhö, solen skiner inte och vi är inte på mallorca nej. meen för att bli mer seriös så kan jag säga att vi ska cykla nu! man kan ju bara hoppas på att det inte blir regn.. här får ni en låt med, tjao!

It's us


har inte så mycket att säga mer än att det är toppen! haft filmkvällar med philip och josefin, cyklat, träffat annat härligt folk oooch lite sånt. haha känner mig dock väldigt trött! meen nu ska vi försöka hitta på något såå ha det bäst! och lyssna på den här låten som jossan visade mig. tjao!

hellooo


ville bara säga att vi lever livet! nu drar vi snart till karlstad och ja, med fint väder (än så länge) och bra sällskap kan inget bli bättre! tjao!

You won't feel a thing


åkte till kristinehamn igår såå nu är jag äntligen här! just nu sitter jag här (som ni kanske märker) för josefin är på massage, hiho! jag har väl egentligen inte så mycket mer att säga än att jag drömde en konstig dröm (ingen idé att förklara för ingen kommer fatta ändå). på tal om något annat är bilden två år gammal, bara så ni vet liksom.. och för att jag ska skriva om en 18975483e sak så får ni en låt här. tjaoo!

REDIGERING.

Någon frågade om jag redigerar mina bilder eller om ljuset blir så när jag fotar. Som ni ser ovan redigerar jag bilderna (ibland behövs ju mer och ibland nästan ingen redigering alls) rätt mycket pga att dom ser sjukt tråkiga ut utan redigering. Så det är så det ligger till! :-)
update: Hur/vilket program jag redigerar i beror lite på bilden som sagt. Men oftast gör jag inget märkvärdigt utan jag ökar bara kontrastet och lägger på någon effekt. Antingen gör jag det i photoshop eller i picnik. Eftersom jag inte är så duktig på photoshop använder jag oftast picnik för det är så himla lätt!

DONKEN.

kvällen bestod av äppelpaj, film och malin + att vi spelade in två låtar. senare fick simon för sig att vi skulle till donken såå vi hämtade upp maolin igen och stack. that's it! tycker livet är rätt chill ändå! men för att vara dutig kan jag säga att jag målat altanen från halv 11 till 4. tjao!

Du är bäst.


No words needed.

I found you.

desiree har åkt hem så nu sitter jag här helt ensam i husvagnen. låter lite ledsamt meen jag tror jag överlever.. hiho. vilket fall har jag tänkt se one tree hill ikväll, eftersom jag fick andra säsongen av mallan igår. WOHO! inte mycket mer att tillägga så ha det nice!^^

en fin vän.

shoppingrunda, kebab och dessutom världens bästa sällskap. fin dag alltså! vädret har ju förövrigt varit på topp också, såå vad kan bli bättre? en skål popcorn så hade livet varit perfekt.. nej men haha. hoppas ni lever livet lika mycket som vi! tjabba!