Andrew Peterson till hillerstorp!

den här snubben kommer till hillerstorp på lördag, konserten är 19.00 i hamnkyrkan (100:- inträde). kan säga att han är riktigt grym! så detta lär också bli gryymt! här är en av alla hans låtar :-) jo, kom vetja!

The script

åh-hej-bra-dag-kul-att-träffas! efter att jag slängt gårdagen i soptunnan, typ, så har den här dagen varit sjukligt bra. humöret va på topp i skolan, nästan lite scary var jag. efter skolan var jag ledare på vår ungdomsgård. trevligt folk och fika,  inte fel. ey, klicka här för en bra låt!

So far away from where you are

seg dag, dåligt väder och snart plugg. great day, huh? tänkte igår att det bara är tre veckor kvar till påsklov, men idag känns det som evigheter tills dess. förövrigt är bilden tagen på öland, hade inte varit helt fel att vara där nu. nej meen nu ska gitarren fram! byee!

Life after you - Daughtry

klicka på symbolen för låten
klicka här för den akustiska versionen.
sjuk fin låt, sjukt fin text.

The voice of hope

galet vilket vårväder det är ute^^ underbart! tyvärr måste jag plugga en hel del, vilket är sååååå roligt! nej. men jag ska försöka göra något med johanna i alla fall. jo, igår skulle jag va med henne, men vi la oss i sängen och jag sa att hon skulle väcka mig om tio minuter, dock sov jag i tre timmar. hade dåligt samvete när jag vaknade sen! haha :(

-

kom precis från kyrkan, sjöng med malin och lite så^^ ska nog hitta på något med min lillasyster nu som sitter och väntar på mig. tjaoo!

Let there be light.

vaknade innan 9 idag av den fina soleen. om en stund ska jag öva lite med maolin och sen får jag se vad jag gör idag, höhö. det är så sjuukt fint väder juu!! njut av solen och den blåa himlen hörrni!

there's a place for us

detta är en av de söta bilderna pappa tog ute i tanzania. ler bara jag ser den.^^ är förövrigt trött på min huvudvärk som aldrig vill släppa mig, den gillar nog mitt huvud skulle jag tro. vilket fall ska jag till kyrkan lite senare, men nu ska jag städa!

everything

trots min feta sovmorgon imorn, ska jag sova nu. klockan är ju ändå över 11.^^ vilket fall, jag pratade med jossan i tele idag. var så sjukt längesen! saknar dig min fina vän. nejni, godnatt!

you never leave or forsake me.

det skönaste på den här veckan ääär att vi börjar vid 12 imorn, kan åka 10.40! vilket fall ska jag gå ut och gå nu, sen bönegrupp. ha en fin kväll! klicka inte här ;)

Never know what I've become.

jag skulle nyss sätta mig på min stol, men hinner sitta ungefär 3 sekunder innan hela stolen tippar åt sidan. jag höll på att förstöra allting runtomkring mig, gitarren tex. jag bara skrek, medan mamma satt i rummet bredvid och skrattade. haha tack för den! kl ärnu 8, alltså dagens höjdpunk: sveriges mästerkock!

On my own.

är helt slut i hela kroppen, haha trött tjej här. har media just nu, men eftersom jag är färdig gör jag inte överdrivet mycket om jag ska vara ärlig. lisa sitter och spelar spel btw, hiho gulligt. har bara engelska kvar efter detta och sen slutar vi. :-)

har världens finaste vän

jag älskar dig, bästa vän.

better together

hela helgen har varit så himla bra! mys med familjen i fredags, stan o pizza, möte och träffa kusinen i går och idag har jag umgåts med malin. imorn börjar verkligheten igen dock. men man ska vara glad ändå, antar jag. :-)

tre bilder från igår

ungefär såhär såg kvällen igår ut. simon jag och markus åkte och hämtade min kusin och sen till kyrkan i huskvarna. simon beatboxade på mötet och lite så. inget annat än en nice kväll!

you're not sorry

kom hem från värnamo för ett tag sen. jag gick lite på stan, sen hämtade mamma och pappa upp mig, blev bjudna på pizza av kote och sen övningskörde jag hem! njut av dagen, hörrni!

just nu

äntligen känner jag mig frisk! haha har vilket fall gjort mig lite frääsch, och nu: värnamo!

tanzania

lägger upp lite bilder nu som jag har lovat! för er som inte vet så åkte min pappa, storebror, lillebror och en vän till oss ut till tanzania. simon gjorde sitt projektarbete där, lite därför inte hela familjen åkte ut. vilket fall, hans arbete var att se om bistånd med mera hjälper. ta en titt!

kände inte för att lägga upp alla, men det här var några av dom alla! kan lägga upp mer någon annan gång. :-)

giraff

några bilder pappa tog då dom va på safari. har inte hunnit lägga upp bilder därifrån än, men tänkte göra det idag :-) förövrigt sitter jag här och är helt förkyld. åkte som sagt hem igår och stanande hemma idag med. hoppas ni mår liite bättre iaf :-)

hands up.

linne och väska; hm, shorts; bikbok.

gina tricot; linne

tycker mest om den svarta, dock kanske den sitter jättekonstigt i verkligheten? nobody knows. nej men 149kr på gina.

katt

en bild på min katt från i somras, cutiepie! har precis gjort datakunskapsprovet, och det kändes faktiskt bra. dock åker jag kanske hem snart eftersom jag inte mår så bra.. meen, det är ju fint väder, det är ju positivt!

du är värd så mycket mer.

ställde klockan så jag bara skulle sova i 20 minuter, men det slutade med att jag sov i nästan en timma. känner mig seriöst mer död än levande just nu. nae nu ska jag se sveriges mästerkock, dagens höjdpunkt!

nyckelpiga.

skippade dansen och so:n idag eftersom jag inte mår bra, men åkte i alla fall in för att göra engelska provet. nu sitter jag här helt döende.. japp. nej men jag ska gå och lägga mig och sova en stund nu så jag orkar plugga sen, tagga datakunskapsprov imorn! höhö.

all star.

när jag kom hem hade min lillebror bakat kladdkaka, holy mama vad glad jag var! råkade förövrigt somna förut, så nu har jag allt plugg kvar. + att jag typ är sjuk..

helt normalt.

stod inne på toan och tog bilder, normalt. nej. fast vi var ju inte speciellt seriösa med det heller. har vilket fall mediaproduktion nu och vi letar efter en tidning.. eller ja, kalle och hanna gör det iaf^^ byee!

oh lala

oh lala, oh lala it's a wonderful surprise! har nyss övningskört till gnosjö fram och tillbaka, börjar gå bra nu! känner mig dock lite sjuk + att jag måste plugga nu. klart att man sparar det roligaste till sist lixom. nevars!
(tryck på bilden och kom till lisas blogg)

helloo sunshine

en bild från förra sommaren. alltså, tänk er en varm sommardag. solen skiner.. fåglarna kvittar. himlen är blå och du känner hur solen värmer. du tar på dig dina skor till ett par korta shorts och sedan cyklar ner till sjön med dina vänner. blablabla.. haha nej men erkänn att det hade varit skönt med sommar? komsi komsi!

just nu

nu drar jag till kyrkan, inte så mycket mer med det. nej men ha en bra dag! :-D

wherever you go

trots att dagen inte var särskillt bra, så kunde kvällen inte blivit bättre! chips, choklad och melodifestivalen + film hemma hos malin! galet va du är bra. bäst.

I wish I could stay

vaknat, datorn, sett film, spelat gitarr, läst, gråtit, ätit, och jag börjar dessutom få huvudvärk. + att det första man ser när man vaknar är att det snöar jättemycket, det gör ju dagen såå mycket bättre. nej.

dark blue

helt sjukt att man kan va såhär bra! värt att lyssna på med andra ord :-) så galet bra! älskar verkligen början!
(gå in på deras kanal här)

heey ya

tshirt o shorts; gina, väska; hm, ring; bikbok, minns inte vart solglasögonen kommer ifrån dock, haha..

to let go

sjukt att veckan gått så fort, redan fredag imorn ju! :-) men seriöst, snön har kommit tillbaka? vem orkar snö nu.. det ska ju vara vår?

lite människor från mp10

en bild från igår! kära hjärtaness vad trött jag är just nu.  har vilket fall, för er som undrar, pluggat lite. snart är det halv 8 hos mig och sen sveriges mästerkock! jusde, någon undrade om jag kunde lägga upp bilder från när min familj va i tanzania, och visst kan jag det! :-) hade tänkt att göra det så bilderna kommer nog upp imorn eller något sånt! :-)

water.

jag är helt slut i hela kroppen, orkar knappt sitta upp. typ håller uppe huvudet med handen, höhö. förövrigt tog det ganska lång tid att sätta ihop bilden ovan, ungefär 20 bilder att redigera. no life ...eller så kallar jag det för en hobby.. yeah, hobby! nu var det visst mat! tjenixen!

kalleeee

har mediaproduktion, fast rast just nu.. vilket inte är jätteovanligt :-) meen, om en timma slutar vi i alla fall!^^ 

feel this.

tröja o ring; hm, shorts o solglasögon; gina, korsring; style by tyra..


this way.

dagen har varit.. soft. :-) sovmorgon och kom hem lite tidigare. sen har jag umgåts med mina syskon, bakat pizza och flummat, sett halv 8 hos mig och lite på familjen annorlunda. ska nog snart sova!^^

indescribable

tänkte att jag skulle sova nu, men kommer väl säkert ta en timma innan jag ens ligger i sängen. nej då, men känns lite så ibland. förövrigt har dagen varit sjukligt bra. umgåts med mina bröder en massa ikväll, och nu.. ska jag som sagt gå och sova. yes!

pinkyy

värnamo med emelie i det fina vädret + pizza! kunde inte blivit bättre! haha jag älskar dig sötis :-)

emeliee

nu ska jag göra mig i ordning för att sedan åka till värnamo med den här bruden! ha en nice dag och njut av soleeeen!

sommar?

sommar hade inte varit fel. sommarlov liksom. sol, blå himmel, glass, värme, jordgubbar, vänner, grönt gräs, blommor, stränder, nyhem, öland, kristinehamn, bryggor, sovmorgon.. hade gett mycket för att få det nu!

you will never be

gick till skolan och va någorlunda glad, men när vi satte igång med illustrator (mitt HAT-objekt) och sen därefter pratade med rektorn, bröt allt bara ut. jag orkade bara inte. alldeles för trött över att ingenting blir som jag tänker mig. i alla fall bestämde jag mig för att åka hem istället för att va kvar i skolan..
jani, ska öva med malin lite senare och sen kyrkan, ha det!

the daay

sitter just nu på den "roligaste" lektionen, samhäll alltså. skönt att man snart sitter på bussen hem i alla fall. ska sjunga med mallan när jag kommer hem och senare bönegrupp. ha en fin dag hörrni!

I won't forget you

ank ank... vilket fall har jag mediakommunikation och gör ungefär ingenting eftersom jag och kalle är färdiga. har bara engelska kvar sen slutar vi :-) förövrigt hade jag dans på morgonen, va sjukt roligt! en från den stora staden stockholm var här och lärde oss lite, nicee!

even the best fall down sometimes

eftersom jag aaldrig uppdaterar längre, enligt philip, så skriver jag väl ett nu såhär på kvällskvisten.. vilket fall ska jag lägga mig i sängen nu, upp igen kl 6, vilket inte är så frästande. så nattinatti! hoppas du är nöjd nu! haha :-)

enkelt, gulligt..

+ solglasögon och någon fin frisyr! allt från hm (inte skorna)