Solsken

En fin dag med en kamera i handen, då är allt perfekt.

Blommor

Sjukligt härligt väder, solken och blå himmel. Åh! Dessutom är det ju ledigt vilket gör allt så galet bra!

Cupcakes

Idag fick jag och Markus för oss att baka lite.. Såhär blev det, japp!

Överlycklig!

Heeelt stört sjuukt glad! Ååh!! Tack att du hjälpt mig pappa! Du är bäst!!♥

Långhelg tjihoooo

Idag är ingen vanlig dag för det är.. fredaaaaag. Nej men det känns sjukligt skönt! + att det är ledigt måndag-tisdag (ifall någon missat det eller så). Förövrigt ville min bror hitta på något snart, YES! Tjao!

Mintgrön

Nytt linne från h&m, 149 kr. Förövrigt har jag och pappsen varit i jönköping idag. Skulle till sjukhuset för att kolla min käke som bara knakar hela tiden. Nu för tiden blir det inga tuggummin mer än 5 min, inte äta för sega godisar, inte för stora hamburgare haha + övningar varje dag. Ja, så är livet om man heter Josefine. Men det är bra!

-

Through You I can do anything
I can do all things
'Cause it's You who gives me strength
Nothing is impossible

All wrapped up

Med tanke på rubriken tänker jag länka låten häär. Och på tala om musik släpper kent sitt album om 9 dagar!!! Väntat i evigheter känns det som!! Men om jag inte springer upp nu kommer jag nog bränna mackorna som är i ugnen, heej!

Rosa

Den här väskan fick jag med min hem från Kalmar. 169 kr på någon affär jag inte minns namnet på just nu. Annars har verkligheten börjat igen med alldeles för tidiga uppstigningar och sådant. Meen vilket fall tänker jag nu spela gitarr och strunta i allt runtomkring ett tag. Hejs!

Blå himmel på Öland

Ibland älskar jag att åka bort, slippa tänka på allt och bara vara. Öland är verkligen bland det bästa som finns!

Emma

Jag har en fin vän, Emma heter hon.

Lyckorus

"I'm feeling sexy and freeeee......." haha så ful text i början av en låt ändå. Vilket fall har jag haft en underbart bra dag med en underbart bra Emma (<-- läänk). Fotat, varit hos frissan och ätit godis, flummat och fulat oss. Som det ska vara alltså!

The Man

Umgicks med Kalleman igår, blev en hel del lustiga bilder och annat skoj. Nu ska jag vilket fall göra mig i ordning för att köra till Värnamo (tredjegången denna veckan) och säga bye till Simon. Sen ska jag va med Emmsi!

Hänger lite

Softar lite med familjen. Nu ska jag ut i det fina vädret, hejs!

Blommigt

Eftersom det alltid är så svårt att hitta bra bikinisar (haha fult ord) när sommaren väl är, så fick det bli en turkos nu. Japp, imorn ska jag ut och simma. Nej men det kan vara bra att va ute i god tid tänkte jag. Vilket fall är dessa två från h&m.

Halsband

Nytt halsband från Lindex. Förövrigt skiner solen och himlen är blåå, och jag ska strax in till Värnamo för att övningsköra (igen). Idag blir dagen bättre än igår, hoppas jag. Hejs!

Désirée Gren

Tack vare mina två handledare på praktiken i Sollentuna blev jag sugen på att fota i motljus, här är några av alla bilder som blev tagna i lördags.

Glass och jordgubbar

Igår åt vi jordgubbar och trodde att det var mer eller mindre vår, men sen började det hagla och idag vaknar man upp med lite snö på gräsmattan. Nej det är ändå vår säger vi. Min kusin har i alla fall nyss åkt hem, och snart ska jag övningsköra in till Värnamo för att hämta min kära bror som jag inte träffat på flera veckor. Så är det!