Solsken

Efter typ en månad utan sol och blå himmel kom den äntligen fram igår, åh som jag har väntat! Älskar verkligen känslan när man vaknar upp och ser att solen lyser. :) Ny tröja från Lindex som jag inhandlade här om dagen.

Mellandagsrea

Den första från Lindex, andra från Cubus och den tredje från Bik Bok. Ögonskuggan är från IsaDora. 
Och äntligen har solen och den blåa himlen varit framme idag! Så himla glad!! :)

Vit tröja

När jag la mig igårkväll va jag astaggad för att gå ut och fota, sen när jag vaknade upp idag så regnade det! Haha jag slängde mig i sängen igen och sov till halv ett. Men tillslut kunde jag ta mig ut i alla fall. Har förövrigt en ny tröja från Cubus, dock syns inte dom fina guldtrådarna som är i den. :)

Julafton

Hade en jättefin julafton igår med min familj, mormor och farmor och farmor. Såg Kalle Anka, åt mat o annat gott, öppade paket och bara umgicks som jag tror ni andra gjorde med. Vilket fall hoppas jag att ni också hade det kalas! :)

Pink

En fin rosa julklapp från igår. :) Hade egentligen tänkt att gå ut och fota idag, men vädret gjorde mig tyvärr väldigt opepp. Hoppas på bättre imorn! Vilket fall ska jag nog se film och äta godis ikväll. Haha sorgligt!

Måste också bara säga tack till blogg.se att jag hamnade på framsidan med bilderna på Rebecka i inlägget under. Blev så himla glad! :)

Rebecka


Jag sov ju över hos Rebecka i fredags och på lördagen lurade jag ut henne på en fotografering innan jag åkte hem, haha. Förutom det såg vi film och snackade en massa. Igårkväll kom förövrigt min storebror hem och idag ska jag slå in de sista paketen tills imorgon. :)

I kylan

Och så var det jullov! Känns himla bra alltså! Imorgon ska jag städa hos farmor och farfar och sen sova över hos min vän Rebecka. På lördag kommer förövrigt min storebror hem och då ska vi troligen baka lite julgodis, för om någon glömt det så är det julafton snart! :)
 
Ps. Eftersom jag ville få bort det höstiga på bloggen har jag gjort lite nytt, får se hur länge det varar. Tryck f5, Kram!

I ett vitt landskap


Dessa bilder är tagna förra helgen då Lisa var här. Blev så himla många bilder men jag gjorde ett urval på en del av mina favoriter. Kram! :)

Familjen Rudolfsson

Ikväll hade vi gänget ovan på besök. Så, jag fick frågan om jag kunde fota dom och självklart ville jag det. Man kan faktiskt inte tro att bilderna är tagna kl 8 på kvällen då det är mörkt både inne och ute, men med hjälp av en bygglampa och ljusa tapeter gick det ju kanonbra! :)

Ljust


Glada Désirée


Förra helgen var ju min kusin här och eftersom att det var snökaos ute fotade vi i mitt rum. :) Nu i helgen var förövrigt min vän Lisa här, så det kommer komma upp fler bilder under veckan! 

Skön helg

Har haft en underbar helg med min Désirée♥. Vi har umgåts med vår farmor och farfar, gått i lite affärer och bara haft det väldigt mysigt. Förövirgt har det kommit massa snö, men det behöver jag inte nämna vad jag tycker om det haha. Det är i alla fall första advent och snart jul!! :)