I det blå.

Promenader, såpbubblor, skinnjackor, vårsol och en fin bästis. Jag är lycklig, jag är lycklig, jag är lycklig måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag... japp! Nu skriker jossan på mig, tror jag måste dra. Tjao!

Fantastiskt.

Fina vänner, fin sol och en helt underbar dag igår. Jag har världens bästa praktik! Idag är ännu en ny dag med underbart väder, såå nu ska jag och jossan ut i det blå! Sjukt va bra man har det. Ibland älskar jag livet!

Eszter-Marit

Ja, det här är Eszter och Marit, mina fina vänner på praktiken. Två ord: grymma tjejer! Ni kan gå in här och här och titta på deras hemsidor, såå om ni vill bli fotograferade.. boka och åk till Sollentuna. Tjao!

Without you.

hallå! har vaknat för en stund sen, nu ska jag göra mig i ordning och sen åka till praktiken. det är så sjukt skönt att slippa vara i skolan, är helt glad för det alltså. på lördag kommer ju josefin också hit! kan det bli mycket bättre eller?

Söder Te.

kom till praktiken vid 10, sedan åkte vi till mcdonalds och därefter till stället vi var på i lördags och fotade bröllopet. så hade även mina två kära vänner en liten lektion för mig. åh, jag älskar stockholm, fint väder och eszters kamera! haha underbara dag!

När jag går ner

sen jag skrev något sist har jag hunnit åka till stockholm, träffat storebror, varit på bröllop med min praktik, sett melodifestivalen, varit ute och gått, fotat och fikat hos annelie. jo jag har det rätt bra! haha så himla kul ändå att alla är så sura att ranelid gick vidare, jag tyckte det var lite komiskt ändå.. men ja, jag tycker i alla fall att molly var sjuukt bra!

Emma Sanderberg.Fina vän.

har umgåts med emma idag, så bra är du!! träffade också mallan en stund, har saknat dig! sitter förövrigt och pratar med jossan i tele, redigerar bilder och gör allt förutom att packa. ska till stockholm imorn och ha praktik i två veckor, bo med storebror en vecka och jossan en vecka. det lär bli sjukligt bra!

I'm yearning for you

jaoo, ibland får en mobil vara räddningen för att spara minnen. träffade bland annat debora, klara, philip och annat fint folk från kyrkan. förövrigt har jag nyss pluggat teori, nu ska jag spela lite gitarr innan jag gör mig i ordning för att åka till josef!

Day is Dimming.


efter en lång biltur i snöoväder så är vi hemma från värmland. har varit hos mormor, sen åkte vi också till kristinehamn. va så himla fint väder idag med massa snö... gick i skogen för mig själv och typ drömde mig bort. så är det ju alla ♥-dag idag med, så jag tänkte att jag kunde skriva att du är underbar josef. nu ska jag spela gitarr, sen sova!

Älskade bröder.


Something to believe in.

te, pyjamas, lite plugg och maassa prison break. jao det var min dag som sjukling. om ni förövrigt vill höra en fin låt kan ni klicka här, tjao!

Forever yours.


"jossan det är kallt!!" "men skitsamma!" haha jag är så snäll när jag fotar min syster.

3 feb.

åh vilken härlig daag! blå himmel och sol! hade även bara två timmars dans idag innan jag skulle hem igen, skulle kolla upp min käke eftersom den knakar och allt.. hoho. hm, just nu funderar jag på att antingen göra det jag mest känner för (fota) eller det jag känner minst för (plugga). tror det blir det tråkiga. tjabba!

Believing.


Falling in.

sötisar! nu ska jag se sveriges mästerkock efter allt plugg. är så sjukligt trött! meen jag lever i alla fall, och det är ju positivt. förövrigt kan ni klicka här för en låt. ja, tjao!