Södra Öland

Vi åkte ner till Långe Jan, stannade vid en äng full av valmo, fikade och bara umgicks. En bra torsdag helt enkelt!

Knut

Lite shopping, tre kusiner, en långpromenad + att mamma och pappa kom hem idag. Ungefär så blev dagen! Linne / Åhléns, shorts / Ullared

Underbara dagar

Har haft helt sjukt bra dagar, men nu har Simon och Maria åkt hem. Just nu sitter jag och väntar på mina kusiner, det lär bli en bra dag idag med!

Tubtopp och blommigt

Ingen aning om vad som hände med kvalitén meen, topp / H&M, shorts / Ullared

Ölandsbron

Här var vi igårkväll, så sjukt fint meen så stört mycket myggor. Idag har vi varit på södra Öland, och nu på kvällen har jag fotat min bror och hans flickvän Maria. Lär ju komma endel bilder.. :-) Nu ska vi mysa framför tv:n. Tjo!

Rosa kuddar

Man skulle kunna tro att jag var död om man inte umgåts med mig, men jag lever fortfarande! Har varit så mycket bara. Slutat skolan, varit på Nyhem och har för er som inte vet flyttat till Kalmar. Har varit väldigt mycket med att packa och städa ur huset, så det har inte varit mycket tid över. Bor nu i lägenhet och för tillfället med mina två bröder och min storebrors flickvän. Nu vet ni! :-) 

Dessutom har jag ny design, uppdatera sidan!

I en burk

Fotade Johannas hamster lite, åh den är så söt. Haha! Annars har jag hunnit med att vara ledig i fredags, shoppat lite i Värnamo, varit på studentfirande och ätit hos våra grannar. Sköna dagar jao!

Kasper

Gick ut i trädgården idag för att hitta något att fota, och det fanns inte så mycket mer än några fula syrener typ. Meen så kom min fina katt och gjorde mig sällskap!

Johanna

Jag tänkte bara säga att jag tycker om min syster.

Grått

Topp frå Gina Tricot. Annars har dagen varit skön med dans och inte så mycket mer, typ. Tjo!

Photoshop-recept

Fick denna när jag fyllde år, så jag tänkte att jag kunde dela med mig och säga att den är skit bra! Enkla redigeringar men bra blir det!

Mysig kväll

Två bilder från när jag sov över hos Emma. Galet mysig kväll!

Blommigt


Skön dag, och imorn dans hela dagen. Har förövrigt gått i pyjamas halva dagen, tills vi skulle bort och äta hos några. Älskar såna dagar! Topp från H&M.

Underbara natur