Katten Måns


En väldigt söt katt och en väldigt söt Emma. Pluttisar!

Gult


Öland är underbart, sommar är underbart. Fy galet va mycket bättre man mår när allt är så fint! Dessa är från när vi var där sist. Förövrigt är det inte långt kvar till lov nu. Tjo!

Solnedgång

Har varit på Öland, hunnit fylla 18, njutit av värmen, fotat massvis och dessutom sovit över hos Emma sen jag uppdaterade sist. Dessa foton tog vi i fredags. Helt sjukt vad jag älskar sommarvärmen, speciellt när man har en sådan fin vän.

Skinande

Dagen bilderna togs var helt stört underbar med skinande sol, blå himmel och värme. Längtar sjukt till sommarlovet då man kan fota hur mycket som helst!

Bästisarna

Dessa två skulle på feest, haha dom va i alla fall mycket söta!

Rosa knoppar

Eftersom det är så fint väder funderar jag på varför jag sitter inne, kanske borde gå ut? Ja! Senare ska jag i alla fall köra biiil. Kuligt.

Älsklingen

Åh han bara sover hela tiden, haha gullis!

Lite bakning

Kanske inte så fina, men för att lätta upp allt så var dom i alla fall goda. Insidan som räknas trots allt.. eller nåt. Tjo!

Mysigt

Halsont, Prison Break, sängen, musik, te och allt sådant ni vet. Hoppas jag blir frisk snart. väldigt snart. Juste, om ni inte har sett honom och vill skratta så klicka här eller här, eller på någon annan av hans videoos. Haha jag så dör! Nej nu väntar mer Prison Break och tee!

Topp och jeans

Idag har jag ont i halsen och känner mig sjuk.. tror jag ska gå och sova. Bra idé jao! Topp H&M / Jeans H&M

Pink

Äntligeen en rosa bikini! Trodde det inte skulle finnas några, men så hängde den bara där, haha! Halsbandet är från JC (hade det igår), 25kr på rean. Bikinin är från H&M, 50kr.

Svart och Rosa

Detta hade jag på mig idag på vigseln. Linne H&M / Kjol / Halsband JC / Ring + lockat hår

Bröllop

Var på vigsel idag, stort grattis till er!! Annars gör jag inte jättemycket mer än att tänka på allt jag egentligen borde göra, meen det får vänta. Det är ju lördag.

Jeansväst

Outfit-bilder är inte min starka sida direkt, meen det kan ju bli. kanske. Jeansväst Ginatricot / Klänning Ullared / Halsband och leggings.

På en äng

Igår var det sommarlov och jag och markus hoppade på en äng. Eller.... nej juste, det var ju inte så. Men fy vilken sjuk känsla ändå. Vilket fall är det stört skönt att det snart är helg igen, haha!

Promenad

Va ute och gick med familjen på mossen, så stört fint alltså!