Ledig fredag

Idag firar vi min lillebror som fyller år! :) Har också varit ute och fotat honom, ätit tårta och snart väntas mat. Ikväll blir det x factor och så kommer min kusin hit. Lär bli en bra helg! :)

Vardagsmys

Hade bara en lektion idag så jag har mest tagit det lugnt, pluggat lite och tittat på film. Egentligen skulle jag slutat 16.45 så det var superskönt! Sen är vi lediga imorn med för det är utvecklingssamtal för alla. Skönt! :)

Lillasyster

Förra veckan bytte jag plötsligt projektarbete, så nu ska jag istället göra en fotobok med porträtt. Känns väldigt bra! Var vilket fall ute och fotade min syster i helgen, tycker hon va så söt här. :)

Söndag

Har varit en sväng med mamma på lite affärer idag men annars har jag bara gått runt här hemma med myskläder. Nu står mamma i köket och bakar lussebullar, plus att det kom upp lite julsaker igår. Så himla mysigt! Förövrigt har jag världens finaste katt.♥

En mulen dag

Grått, disigt, fuktigt och början till mörker. Så var vädret när vi fotade i lördags, men åh så himla roligt det var! Ljuset var helt fantstiskt och vi hade så roligt trots att jag nästan gav upp i början, haha!

Under täcket

Han har legat i min säng nästan hela dagen, så trött kisse. Har vilket fall haft en superbra helg med Emma. Vi fotade, pluggade, såg på Så mycket bättre och sen sov hon också över här. Idag har jag pluggat och nu ska jag (äntligen) redigera bilderna från igår. :)

Höstdag

Det var äntligen så sjukt fint väder igår så efter skolan gick jag till min favoritplats och fotade lite. Så stört fint var det! Nu har jag även lite ny design så om du inte ser kan du uppdatera sidan genom f5! :) 

Klara Bengtsson

Det blev en spontan fotografering med Klara i söndags. Om man räknar bort den dagen jag kom på så var det här den enda dagen det faktiskt var sol. Sjukt fint ljus och en väldigt vacker vän, inte så mycket mer man kan begära. :) Vilket fall kan jag säga att det var väldigt svårt att göra ett urval på dessa bilder.

Sköldis

Igår när jag kom hem från Kristinehamn fick jag se vår nya sköldpadda ♥, jag kallar den Sköldis trots att den inte heter så. :) Annars har jag har haft superbra dagar med fina vänner i min gamla hemstad. Däremot var inte vädret på topp så det blev knappt några bilder, men jag fick i alla fall några på Klara som jag tänkt lägga upp. 

Min storebror och hans flickvän är förövrigt här med, så ikväll blir det mys framför tvn.