#3 Deluxe Version

Känner mig som världens sämsta människa... HUR KUNDE JAG MISSA DETTA?! THE SCRIPT!♥ --> häär.

Söndagskväll

För några veckor sedan skrev en "du har det så lyxigt som har så nära till så fina platser", och jag kan faktiskt inget annat än att hålla med. :-) Förövrigt har helgen bestått av sködefest på Öland med Emma, lite shopping och fotografering.

Ett rosa skimmer

Att fotografera måste vara det roligaste som finns, och när man man är med en fin vän blir det dessutom ännu roligare. :-)

Secondhand

Köpte dessa på Secondhand i torsdags då jag och Emma var där. Fina toppar som är från Vero Moda och BikBok från början, fick dom för ca 90 kr tillsammans. 

Fina vän


Trots regn och stora mörka moln åkte jag och Emma iväg för att fota i torsdags. Tillslut kom solen fram och vi fick i alla fall ett gäng bilder. :-)

Nybakade bullar

Efter en dag i skolan är mammas nybakade bullar det bästa som finns när man kommer hem.♥

Emma Hansson

Det här är min otroligt fina vän Emma.♥ Bilderna är tagna i måndags på platsen i inlägget under och imorn åker vi dit igen i hopp om fint väder och ett bra resultat.

Klicka här för att komma till hennes blogg.

Bäcken

Har alltid drömt om ett sånt här ställe, det var minst sagt helt magiskt. Ännu en favoritplats.♥

Bland träden
Har idag umgåts med min väldigt fina vän Emma. Jag skojar inte om jag säger att vi var på de mest finaste platserna, kära nån! Dagen har vilket fall varit sjukligt bra med mycket fotograferande och skratt.♥

Glädje i solen


Det var så fint igårkväll, dessutom på en av mina favoritplatser.♥

Mitt rumFick en fråga om jag kunde lägga ut bilder på hur jag bor, och såhär ser mitt rum ut (för er som inte vet bor jag och min familj i en lägenhet i Kalmar). Vilket fall har jag tänkt framkalla bilder snart så det inte blir så tomt i rummet. :-)

I gräsetMåste säga att jag har världens finaste syster.♥

Våfflor

Har precis ätit våfflor tillsammans med mina syskon. Ikväll ska vi nog göra scones och mysa!

Hand i hand


Bilder från en kväll i solen med min storebror och Maria.

LilaHade håltimma på förmiddagen idag, så jag och mina vänner passade på att gå lite på stan. Hittade det här linnet på New Yorker för 49:-

Svart kjol


Inhandlade en fin kjol från Gina idag, 125kr på rean. Förövrigt var jag och min fina vän Emma assistener till den grymma fotografen Daniel igår, hur kul som helst!

I solnedgången

Jag älskar att ha nära till så fina platser. Dessutom är solnedgångar helt underbara.♥

MjölkchokladHelgen inleds med Andra Avenyn och choklad.♥

Fina bästisOm jag kunde få tillbaka en vecka på sommarlovet skulle jag välja denna. Haha underbara du!♥

I fönstret


Tror att någon vill ut nu.. pluttis♥ 

Igår


Linne / Bik Bok. Tog däremot på mig en jeansväst över sen. Men vilket fall, har tänkt att hålla på med mitt projektarbete mestadels av dagen, alltså: fota fota fota och redigera!

Barndomsvän

Har umgåts med min fina vän Rebecka (länk!) idag. Gick en sväng på stan, åt mat och sen fotade vi lite vid slottet. Trodde först att det skulle regna hela dagen, meen så fel man kan ha. Strålande sol, varmt och blå himmel!