En solig dag

Igår var jag ledig från skolan och idag var jag också ledig eftersom att min enda lektion var inställd. Imorgon slutar jag runt halv två och sen är det påsklov! Åh så bra man har det ibland alltså! Nu ska jag vilket fall se Sveriges mästerkock! :)
 
Har också skaffat en sida på ↑, så klicka ovan ifall ni vill komma dit! :)

Hemma igen

Efter fyra veckors praktik i Sollentuna är jag nu hemma. Har haft det så himla bra! Fina veckor med två fotografer, en vecka med min bästa vän, bott själv i cirkus en vecka, två veckor med min storebror och så har jag träffat andra fina människor. Dessutom har det mestadels varit fint väder! Så sjukt bra! :)

Simon och Maria

Det var längesen jag la upp porträttbilder nu känner jag, men här är några från när jag fotade min bror och hans flickvän. Perfekt dag för en fotografering! :)

Frukt


Kom hem från praktiken vid sex och sen dess har jag i princip bara suttit här, haha. Har i alla fall haft en asbra dag med mycket skratt och sådant. På tal om annat har jag ätit asmycket frukt de senaste veckorna och ja, det är så himla gott! Dessutom gjorde jag lite ändringar i menyn så uppdatera sidan genom f5 om det inte skulle synas. :)

Panda

Har varit så himla fint väder nästan varje dag nu i två veckor, åh blir så glad! Och innan någon frågar.. jaa det var kallt utan jacka, haha! Inhandlade förövrigt tröjan på ullared när jag var där sist. Nu ska jag vilket fall äta lite, se top model som jag missat och sedan sova. Kramis!

Till dig som undrade: Japp, jag har instagram --> josefinegren

Bästis

Igår åkte Josefin hem och så kom min storebror hem istället. Trots att jag har varit sjuk hela veckan har vi ändå haft jätteroligt! Så kul när man väl kan träffas när det annars är cirkus sju timmar emellan oss. Har bland annat haft filmkvällar, ätit massa pannkakor och bara umgåts. Igårkväll var det förövrigt tacomys hemma hos Annelie och idag blir det Melodifestivalen. Kramis!