Frukost

Fick bland annat den här muggen ovan av min vän Emma när jag fyllde år, har dock använt den som en skål hittills. Just nu sitter jag förövrigt på mitt rum men ska däremot va med min lillasyster nu. Kram! :)

Födelsedag

19 år. Inte för att det är så stor grej men ändå. Födelsedagar är ju inte samma sak längre, och det är nog ett tecken på att man är stor nu. Känns lite knäppt! :)

Smile

Är hemma från Öland och nu sitter jag i mitt rum efter att ha varit ute på en promenix med mina syskon. Nu ska jag däremot kolla igenom lite bilder till min fotouppgift och troligvis ut och fota en sväng lite senare! :)

Körsbärsblom

Ni förstår inte hur länge jag har längtat efter att dessa träd ska blomma! Åh, det är så sjukt fint! En bit ifrån oss finns det dessutom cirkus 20 stycken sådana. Skulle kunna spendera flera timmar genom att bara titta på dom.. Förövrigt är jag och min familj på Öland igen, ska bland annat ha släktkalas för farmor och farfar imorgon. Nu ska jag däremot se ett avsnitt One Tree Hill och sen sova! :)

Cornflakeskakor

Dagen har bestått av nantionellaprov i engelska, tvättning och bakning ↑. Nu ska jag gå ut och gå innan jag ska se Let's Dance med min familj. Imorgon åker vi förövrigt till vår stuga på Öland. Hoppas på fint väder så att jag kan fota! :)

Bland vitsipporna

För några dagar sedan var jag och min syster på det här stället. Vi var där ungefär 1.5 timma och vi kunde stannat ännu längre, det var så himla fint. Åh är så glad att det är vår nu!! :) Vilket fall tänkte jag nu gå ut och gå i det fina vädret innan solen går ner. Kram!