MALIN.

åkte moppe med malin till värnamo igår, gick på stan en sväng och sen vidare till mcdonalds. fick inte igång moppen såå vi fick ringa hennes pappa, och han fixade släpvagn och allt så vi skulle kunna ta moppen hem. vilket fall åkte vi hem till henne och ja, vi såg film och sen sov jag över helt spontant. galen dag!

-


pärlor - kent

hela dagen har jag tänkt att jag måste göra mig i ordning för att sen hitta på något. nu är klockan halv sex och det är ingen ide. haha värt! jag ska nog i alla fall försöka ta mig ut och fota lite! så länge kan ni ju titta på bilden och önska att ni hade det elr nåt. haha nej men lyssna på den här låten om ni vill, go kent!^^ tjabba!

TVÅ.


två böcker jag köpte idag. finn ett fel typ, josefine köper aldrig böcker.. höhö jo nu. nej men efter att jag läst "Flyga drake" ville jag läsa en annan bok av samma författare. och eftersom de va extrapris köpte jag "Pojken i randig pyjamas" också, spännande!^^

Can you hear me?

efter en vecka på nyhem (för er som inte vet så är det en kristen ungdomskonferans utanför jönköping) så är jag nu hemma! gitarren är i famnen och det känns rätt soft om jag ska va ärlig! däremot är mina naglar för långa för att spela med så jag måste tyvärr säga hejdå till dom.. typ. nej men haha, veckan har i alla fall varit väldigt bra! hoppas ni också haft det toppen!

student

jaha och då var han stor! GRATTIS till världens bästa storebror! som ni kanske förstår har allt studentplanerande tagit mycket tid + att vi ska till nyhem imorn och va borta i en vecka! här blir det inte uppdaterat inte.. haha! nej men jag har inte ens börjat packa.. har inte hunnit! haha aja, ni får ah det bäst för det ska jag i alla fall ha!^^

-

igår va jag två skolavlsutningar, fotade simon och hans baldejt och sen tittade jag på balen där jag också träffade lisa! när jag kom hem var jag seriöst heelt slut! somnade halv 10 och vaknade nu halv 11. lägger upp bilder på dom senare ifall ni undrar. jao, och idag ska vi fixa en massa till simons student som är imorgon!^^

I am what you see

sommarlov är soft! och lisa kommer hem imorgon vilket gör det ännu bättre! :-D har i alla fall hjälpt simon att filma till sitt projektarbete och nu sitter jag här och spelar lite guitaar. lite synd att himlen börjar se mörk ut dock.. meen orka bry sig just nuu! haha ha det!

picknick med malin


sov till 12, hjälpte simon att filma, picknick med malin i några timmar och sen pratade jag med josefin + att vädret har varit underbart! snacka om skön dag! nu sitter jag och dunkar lady gaga! hoppas ni får en nice kväll, tja!^^

Slow down

hallå ja, josefine börjar friskna till och hon kommer gå till skolan imorn! och vet ni vad? det är skolavslutning dessutom, vilket innebär att det blir sommarlov! tyvärr är vädret inte riktigt på våran sida.. meen man ska inte gråta över spilld mjölk (haha vad snackar jag om..?)! nej ni får ha en bra kväll i alla fall! tjao!^^

Kent

satt och tittade igenom några av mina spotify listor och hittade kent, det var ett tag sen tänkte jag.. men galet va bra dom är! tex 747, Chans, Varje gång du möter min blick och Utan dina andetag. deras texter är så fina!
nu ska jag i alla fall göra lunch med storebror och sen se film tror jag^^ ha det!

Now I see

snuvig, ont i halsen, trött i hela kroppen + att jag är värsta varm ibland, jo jag antar att jag är förkyld.. but i will keep the smile on my face.. höhö yeah! det är förövrigt heeeeelt sjuuuukt att det är sommarlov på fredag! fatta niiiiiiice! haha ja, jag är taggad!

would you go? would you stay?

efter underbara dagar på öland har jag nu lyckats bli förkyld.. därför blir det ingen skola idag nej. kommer lägga upp mer bilder från helgen meen nu ska jag se one tree hill! förövrigt är det så sjukt varmt på övervåningen, kan knappt andas här ju.. haha! tjao!

In sunset dreaming


bilder från igårkväll, ja vad mer behöver jag säga än att öland är underbart?

There is a day

har varit i borgholm hos farmor och farfar, gått lite i hamnen, sett solnedgången vid stranden och sen funderat på om vi är ett kattpensionat eller nåt. nej men seriöst, i hillerstorp har det varit två katter på en kort tid och nu ikväll så var det en katt som kom hit. och dom har liksom inget halsband.. så vad är grejen? haha förstår inte^^ aja nu ska jag i alla fall sova!

A rocket to the moon - Like we used to

älskar verkligen den här!
+ att denna covern är minst lika fin.

I'll stay with you

hallå där ute i världen, en uppdatering är här! höhö^^ måste bara säga att vädret har varit underbart, att myggor är hemska och att livet är på topp. det är ungefär det som jag har på hjärtat idag! nej men vet ni vad? jag hade sju myggbett på samma ställe på magen idag, ett på lillfingret så den såg helt uppsvullen ut + 758397 andra på kroppen. haha helt stört! i alla fall, är som sagt på öland och idag har vi fixat vår friggebod (målat och lagt golv), supernice! nu ska jag avsluta med att säga godnatt, såå godnatt^^

leave me into the light

sitter i husvagnen, fryser och har "sommaren är kort" på hjärnan. tror att detta har blivit mitt andra hem nu alltså!^^ vilket fall åker vi till öland idag, kommer hem på måndag. meen jag kommer ändå uppdatera eftersom vi har internet. jo, friluftsdagen igår var rätt rolig ändå. gick en mil i stekande sol, trodde att en giraffhals var 8 meter (vilket dom inte är va?) och ja, allmänt intressant dag. höhö^^ tjao!