SpegelSpegel spegel på väggen där, säg vem som finast i landet är? svar häääär. Förövrigt blev dagen väldigt slapp, en lektion på morgonen och resten inställda. Älskar såna här dagar!

Kvällspromenad

Knappt fem minuter från våran lägenhet finns världens finaste promenadvägar, där var jag ikväll i cirkus en timma. Älskar att gå runt med kameran i handen och bara vara själv sådär, plus att kvällssolen är underbar.

Hjärta

Kom hem från skolan för en stund sedan, nu ska jag ut i det fina vädret för en promenad med min kamera.♥

Två roliga djur

Dessa två förgyllde min dag lite, haha gullisar!

Te

Te och Andra Avenyn♥ Tänkte snart göra mig ordning för att sen äta hos några med familjen. Förövrigt överrskade jag och min bror en vän på Öland på hennes 20-årsdag. Exotisk-planka, godaste tårtan, bra sällskap och sen somnade vi framför en film innan det ens blivit spännande. Men åh vilken bra kväll!

Stanna kvar

Skulle göra allt för att behålla sommaren.

Ha lite förtröstan

Har gått första dagen i skolan, haft huvudvärk och sett Andra Avenyn (nörd som jag är har jag börjat se om allt efter ett par år). Nu tänker jag dricka te, redigera bilder och sen fortsätta se på ah, Andra Avenyn. 

Vid Ölandsbron

Här fotade jag i cirka en och en halv timma igårkväll. Helt sjukt va fint det är, ännu sjukare att jag kan åka dit nästan när jag vill. Lycklig!

Lite nytt

Torsdagen spenderades på stan i någon timme, mat från Subway, på en brygga i några timmar, sen fika på en väldigt oväntad plats och allt detta med Angelica. Bra dag! Två linnen från Bikbok / Halsband från Kappahl / Ear cuff från Ur & Penn 

Ear cuff

Använde den här ear cuffen nästan hela förra sommarn, så fann jag den idag med. Från Ur & Penn. Förövrigt har min dag bestått av lite släktingar, hejdå kramar och After Eight.

Favoritplatsen

Var på ett av mina favoritställen idag och fotade lite. Annars har jag ätit ute med min familj, gått promenad och även haft myskväll med familjen. Bra dag innan både min storebror och mormor åker hem imorn.

Pinky

Linne / H&M, Halsband / JC 

Darin

RIXFM / Kalmar. Så stööört bra! Åh jag älskar dig!

Fika

Första dagen på länge det faktiskt inte är sol, så idag håller vi på att göra kroppkakor (en maträtt man oftast äter här på Öland). Annars har vi precis fikat, därav bilden. Japp!

Böda

Har varit på stranden i flera timmar idag med både familj, kusiner och min kusins fina bebismage. Har också varit och ätit hos lite vänner nu ikväll. Ruskigt bra dag!

Vita fransar

Såg en liknande topp på H&Ms hemsida innan sommarn, men sen var den slut i affären när jag kom dit. Tur som jag hade fanns en nästan exakt likadan på Ullared. Värt! :-)

Bra dag med två bröder

I förrgår gjorde vi i ordning baguetter och åkte ner till vattnet. Mysig dag!